Σύνδεση
Άρθρα
Περιοχή μελών
Υπηρεσίες
Άμεσα μηνύματα

Συνδεμένοι χρήστες

0 μέλη είναι σε σύνδεση
Περισσότερα »
 

Αρθρογραφία
» FishFinder » Αρθρογραφία » Προϊόντα » Αλιευτικά » Kilwell Rod Craft

Kilwell Rod Craft

Λ
Λειτουργικά καλάμια με προδιαγραφές που αποδίδουν, με προσοχή και στην τελευταία λεπτομέρεια.
 Η σφραγίδα ποιότητας της KILWELL ROD CRAFT σας δίνει 5 χρόνια εγγύησης για το στέλεχος του καλαμιού που θα  κλέβει την παράσταση από εδώ και πέρα στα ψαρέματά σας.




Μοντέλλα

LIVE FIBRE

Από το 1992 οι σχεδιαστές της Kilwell, ανέλαβαν ένα ευρύ πρόγραμμα για την ανάπτυξη και δημιουργία μιας σειράς επαναστατικών καλαμιών από ανθρακονήματα και άλλα προηγμένα συνθετικά υλικά με σκοπό να δημιουργηθεί ένα καλάμι με βελτιωμένη δύναμη, ελαστικότητα, προοδευτικότητα, αντοχή και περιορισμένο βάρος για τις δυνατότητές του.
 ¶λλη μια παράμετρος ήταν και η απόλυτη ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. Αυτό που προέκυψε σήμερα, είναι μια νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό και την κατασκευή καλαμιών : LIVE FIBRE! Class A Aerospace Grade Carbon Fiber: Η καλύτερη ποιότητα αεροδιαστημικής βαθμίδας  άνθρακα,(συνεχόμενες ίνες άνθρακα και όχι σε κόκκους, ελεγμένες με ακτίνες Γ για την ομοιόμορφη μοριακή δομή τους ). Ενώνεται με ειδικά διαμορφωμένη ρητίνη και συνδυάζεται, σε ορισμένα μοντέλα, με GRP τύπου “ crowfoot woven ” για περαιτέρω ενίσχυση. Μονές και πολλαπλές πλέξεις συνθετικών υλικών, επικαλύπτονται σε  στρώσεις με περιέλιξη υπό συνθήκες πίεσης.

Το αποτέλεσμα είναι η ομαλή προοδευτικότητα από την λεπτή και ευαίσθητη «μύτη» (ώστε να αντιλαμβάνεσαι  και το πιο ανεπαίσθητο «τσίμπημα»), σε αποθέματα ροπής και δύναμης στη λαβή, ούτως ώστε να μπορείς  να  τραβήξεις και να ελέγξεις απόλυτα ένα «πολύ καλό» ψάρι.
Τα καλάμια αυτά δεν είναι παραβολικά , ούτε Tip Action , ούτε «ημιπαραβολικά». Η τεχνολογία τους, τους επιτρέπει να εμφανίζουν μια προοδευτική παραβολή, ανάλογα με τη δύναμη που τους εξασκείται από το θήραμα. Εφαρμόζουν έτσι μια διαρκή πίεση στο ψάρι, αντιδρούν άμεσα και στα πιο απότομα τραβήγματά του και έχουν πολύ γρήγορη επαναφορά, προστατεύοντας ανά πάσα στιγμή την πετονιά ή το νήμα. Έχουν επίσης την καλύτερη σχέση πίεσης που εξασκείται στο ψάρι ,ως προς αυτή που εξασκείται στα χέρια του ψαρά.

  Τα καλάμια αυτά είναι τόσο ευαίσθητα, που έχεις την αίσθηση πως οι ίνες τους κουνιούνται σαν «ζωντανές»!


ΚΑΘΕ   ΚΟΜΜΑΤΙ  είναι χειροποίητο   και επιθεωρείται ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, πολλές φορές  κατά τη διάρκεια και σε όλα τα στάδια της κατασκευαστικής διαδικασίας,  ούτως ώστε  να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ποιότητα κατασκευής. 
Τέλος, το φινίρισμα είναι και αυτό πολύ ιδιαίτερο, όπως αρμόζει εξάλλου σε κάθε ποιοτική κατασκευή. Μια διπλή στρώση από υψηλής ποιότητας λαμπερό, κόκκινης απόχρωσης εποξικό βερνίκι θαλάσσης, φροντίζει την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε το LIVE FIBRE  που κρατάτε στα χέρια σας να  φαίνεται τόσο καλό και μοναδικό, όσο  και η απαράμιλλη απόδοσή του.

Κρατήστε το στα χέρια σας και θα καταλάβετε….


LIVEFIBRE TEXALIUM  

Ξεκινώντας με τη μοναδική και καταξιωμένη «συνταγή» του  LIVE FIBRE, οι σχεδιαστές της  Kilwell προχώρησαν στη δημιουργία μιας σειράς καλαμιών στα οποία ενσωματώθηκαν τα καλυτερα υλικά της σύγχρονης διαστημικής εποχής.
Τα νέα αυτά καλάμια ενισχύθηκαν με το επαναστατικό, ενισχυμένο υλικό της Hexcel®,γνωστό  ως Texalium. Με συνθετικές ίνες πραγματικά καλυμμένες με σκόνη αλουμινίου, το Texalium® παρέχει τεράστια αποθέματα συνοχής και δύναμης για τις στιγμές που είναι πολύ σημαντικό για τον ψαρά να γυρίσει το κεφάλι του ψαριού, πριν αυτό ακουμπήσει στα κοφτερά βράχια κάποιας ξέρας ή να «κόψει» ένα δυνατό τόνο από την κυκλική τροχιά του.

JELLYTIP  

Το best Seller της Kilwell για 15 χρόνια.
Η ευδιάκριτη ροζ κορυφή του ανιχνεύει τα τσιμπήματα και στη συνέχεια διπλώνει παραβολικά , αφήνοντας τον έλεγχο στο ανθρακονημάτινο και ενισχυμένο κάτω στέλεχος. Αυτά τα δύο υλικά ενώνονται με μια ειδική διαδικασία  " Balanced Molecular Construction".


LIMETIP 


Βελτιώνοντας το Jelly Tip και προσθέτοντας Carbon και Texalium προέκυψε το LimeTip, με ενισχυμένη συνοχή ευαισθησία , συνοχή και δύναμη. Προτείνεται για ψάρεμα με πλάνο, καθετή και ζωντανό δόλωμα.

KILWELL SCEPTRE

Η αρχική σειρά καλαμιών Stand-Up που με τα χρόνια έγινε το πιο αγαπημένο όνομα για τους ψαράδες της Ν. Ζηλανδίας. Ένα κόσμημα στην κορώνα της  Kilwell .

POWERPLAY Surf series.

Καλάμια Surf μόνο  για λίγους .Στη  σειρά αυτή βρίσκουν εφαρμογή τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα στην κατασκευή και κορυφαίας ποιότητας υλικά από τους καλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως. Όλοι οι τύποι καλαμιών έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί χειροποίητα στο εργοστάσιο της Kilwell στη Rotorua από πλέον εξειδικευμένους και έμπειρους μάστορες  καλαμιών.

 

Μεταξά 15 & Δούσμανη  Εμπορικό Κέντρο Vero Peso
2ος Όροφος  Γλυφάδα 16675  
Τηλέφωνο/fax :210 8948818 - 210 8957823

 [email protected] www.biggame.gr  


Επιμέλεια άρθρου: Κωλέττης , Στέφανος Γ.portal FishFinder.gr , Ημερομηνία: 26/9/2005

© copyright 2024 FishFinder.gr All Rights Reserved. © Dengine v3
based on Dengine.gr v3 CMS system