Σύνδεση

Συζητήσεις
» FishFinder » Συζητήσεις (σελίδα 4)

Γρήγορο προφίλ μέλους
γκαλης
Από ημερομηνία:
Μέχρι ημερομηνία:
Στο topic:σε όλα τα Topic's
Βρέθηκαν 136 ποσταρίσματα
Θέματα που έχει δημοσιεύσει/απαντήσει το μέλος


Ψάρια θάλασσας και Γλυκού Νερού » Ψάρια της θάλασσας » Λαγοκέφαλος ή κουνέλι (Lagocephalus sp.) Tetraοdontidae (Αναγνώστηκε 6204 φορές)
δημοσιεύτηκε 21/11/2008 (πρίν 15 χρόνια 6 μήνες 1 μέρα )

εδω στο λυβηκο εχουμε γεμηση και μεγαλα λαγοψαρα!! προχτες καναμε καθετι για γοπες και καθε λιγη ωρα κοβοτανε μια τα παραμολα μια ολη η αρματοσια αθορυβα σαν να την εκοβε κανενας δυτης με ξυραφι και δεν ξεραμε τι τα κοβη!! ρωτησαμε ενα γερο που ψερευε κοντα μας και μας ειπε να βαλουμε συρματινο παραμαλο να δουμε και βγαλαμε 4 λαγοψαρα 200 γρ περιπου το ενα!! και μας ειπε ο γερος πως περιση ειχε βγαλη ενα 3 κιλα !!
Συναντήσεις μελών » Συναντήσεις για ψάρεμα » Παρεούλα για ψάρεμα. (Αναγνώστηκε 8293 φορές)
δημοσιεύτηκε 26/6/2008 (πρίν 15 χρόνια 11 μήνες 29 μέρες )

Συγχώνευση απo Συνάντηση μελών στο Ηράκλειο -Κρήτης...
φιλε στο ρεθυμνο εχουν ερθη ζαργανες εγω ψαρευω στο λυβηκο και εδω ερχονται τον σεπτεμβριο!!!
Συρτή Βυθού » Τεχνική Ψαρέματος και Απορίες » Ψάρεμα & μυστικά της συρτής βυθού... (Αναγνώστηκε 172510 φορές)
δημοσιεύτηκε 3/6/2008 (πρίν 15 χρόνια 11 μήνες 22 μέρες )

και εγω της γνωμης του νικο ειμαι ποτε δεν βαζω αορατες στης συρτες βυθου ουτε στο μολυβι φυλακα βαζω ακριβες πετονιες για να βαζω λεπτοτερες !!εχω προσεξη η αορατες δεν εχουν αντοχη και ειναι και σκληρες!!
Μολύβι Φύλακα » Τεχνική Ψαρέματος και Απορίες » Ψάρεμα & μυστικά του Μολύβι φύλακα (Αναγνώστηκε 368912 φορές)
δημοσιεύτηκε 3/6/2008 (πρίν 15 χρόνια 11 μήνες 22 μέρες )

γιυτο μου φαινετε παραξενο εμενα μου εχη τυχη να βαλω χοντρο το πρωτο αγκιστρι και να μπαινη νερο στο δερμα της σουπιας και να γδαρθη και νομιζα οτι κατι την δαγκωσε!!!ετσι που την τραβαμε τα μικρα ψαρια νομιζω την φοβουντε οχι να την τσιμπανε!!!
Μολύβι Φύλακα » Τεχνική Ψαρέματος και Απορίες » Ψάρεμα & μυστικά του Μολύβι φύλακα (Αναγνώστηκε 368912 φορές)
δημοσιεύτηκε 3/6/2008 (πρίν 15 χρόνια 11 μήνες 22 μέρες )

μηπος τρεχης πολυ και επειδη το κοκαλο της σουπιας ειναι πανω πανω γδαρθηκε με την ταχυτητα και δεν τσιμπισε τιποτα;;απο κατο ελειπε καθολου κρεας;;;καμια δαγκωνια ειχε;;;
Casting-Surfcasting-Longcasting » Τεχνική Ψαρέματος & Απορίες » Καλοκαιρινά ψαρέματα (Αναγνώστηκε 778 φορές)
δημοσιεύτηκε 27/5/2008 (πρίν 15 χρόνια 29 μέρες )

το χειμονα γουσταρω εγω καλη παρεα καλο ρακακι καμια βραστη εγα!!!και προπαντρος ηρεμια ολη η θαλασα δικια μας ουτε ηλιος να μας τρελενη ουτε φασαρια απο κατι νεοπλουτους το καλοκαιρη που τους πηρε ο μπαμπας το φουσκωτο 9 μετρα και δεν το εχουν για τιποτα να μας βουλιαξουν στα απονερα !!!περασε προχτες ενα απο τα 5 μετρα με 50 μιλια εκει που εκανα καθετι στην μπουνατσα και νομισα πως ηταν τσουναμι και θα βουλιαξω!! αν προλαβενα θα του πετουσα κανενα μαχαιρι στα μπαλονακια και θα του εφευγε η μαγκια του πιτσιρικα!!!
Ψάρεμα-Γενικά θέματα » Ψαράδικα θέματα » Ψάρια που έχουμε χάσει... (Αναγνώστηκε 3655 φορές)
δημοσιεύτηκε 27/5/2008 (πρίν 15 χρόνια 29 μέρες )

εμενα μου ετυχε μια φορα σκαλωμενο παραγαδι στα 80 μετρα και να βλεπω 5..6 μετρα κατω απο την βαρκα 2 φαγκρια 3 και 2.5 κιλα οπως ειδα μετα και να μην μπορουμε να τα φερουμε επανω !!!τελικα αποφασισαμε να τραβηξουμε μετα απο 1 ωρα μανουβρες και ευτυχως εσπασε απο τον πατω η μανα και πηραμε τα ψαρια και χασαμε το υπολοιπο παραγαδι μιας και απο την αλλη μερια πηραμε 10 αγκιστρια!!!!
Για τα μέλη - Λειτουργία του σαϊτ - Προτάσεις » Εμείς, τα μέλη » Απο πού είμαστε??? (Αναγνώστηκε 15993 φορές)
δημοσιεύτηκε 27/5/2008 (πρίν 15 χρόνια 29 μέρες )

φταιμε και εμεις με το ηλιελεο!!παμε για ψωνια και κοιταμε μονο της προσφορες!!θελουμε τα φτηνα και λεμε ακριβο το λαδι ακριβα τα αλαντικα ακριβα τα λαχανικα ακριβο το κρεας και ολα γενικα!! με αποτελεσμα προσπαθοντας να ριξουν το κοστος παραγωγης χανετε η ποιοτητα!!! εγω προσωπηκα ειμαι ειμαι εργατης και ποτε δεν αγοραζω απο προσφορες !!! εχω τσεκαρη πολλες φορες παλια της προσφορες και διαπιστοσα πως ειναι σκουπιδια!!!οταν θελουμε αρνακι ντοπιο με 6 ευρω περιμενουμε να ειναι καλο και ντοπιο::: οταν θελουμε λαδι ελιας με 2.5 ευρω θελουμε να ειναι καλο:::οταν θελουμε με 5 ευρω να παρουμε λαχανικα για εβδομαδα θελουμε να τρωγωντε::::
Απίκο » Τεχνική Ψαρέματος & Απορίες » Απίκο (Αναγνώστηκε 17383 φορές)
δημοσιεύτηκε 22/5/2008 (πρίν 15 χρόνια 4 μέρες )

Συγχώνευση απo Πόστα...!!!
τα καλα ( ποστα ) τα ξερουν ολοι και γινετε χαμος μπορη και να καρφωσης κανενα αντι καμια μουρμουρα!!γιυτο φιλε μανωλη σου προτινω αν θελης καλο (ποστο) πρεπη να περπατησης και καμια ωρα!! εκει που ψαρευης απο το αμαξη τα ψαρια χαθηκαν!! ασε που γνωριζουν πετονιες δολωματα αγγιστρια και ολα τα αλλα!!!καλες ψαριες θελουν κοπο!!!αν ηταν ευκολα θα αλαζα δουλια και θα ζουσα απο το χομπη μου!!!
Δολώματα » Μαλάγρες » Οι μαλάγρες μας... (Αναγνώστηκε 9905 φορές)
δημοσιεύτηκε 22/5/2008 (πρίν 15 χρόνια 4 μέρες )

Μετακίνηση απo Mαλάγρες...
εγω κανω μαλαγρα με φρεσκια σαρδελα φτηνο ροκφορ και φρυγανια τρυμενη!! πιστευω ειναι φονικη για σαργους στη θολουρα!!ποτε δεν εβαλα βρωμικα ψαρια και χαλασμενα τυρια!!ροκφορ περνω κατι φτυνα μπαστουνια απο τα μακρο με 5 ευρω το κιλο!!
Γενικά θέματα » Κοινωνικά και Ψυχαγωγικά Θέματα » Ανέκδοτα για να περνάει η ώρα... (Αναγνώστηκε 132776 φορές)
δημοσιεύτηκε 22/5/2008 (πρίν 15 χρόνια 4 μέρες )

περνη καποτε ο ταρζαν το κανο του και αρχιζη το κουπι και ερχετε στην κρητη !!! ξεκινα και με τα ποδια ανεβενη στον ψηλορητη εκει τον βλεπη ενας βοσκος και τον περνα για τρελο ετσι που ηταν με την προβια στη μεση και του λεη :: ποιος εισε κουμπαρε:: ο ταρζαν του απαντα!!ελα να παμε στο μιτατο να πιουμε ενα κραση του λεη!!πανε στο μιτατο ( εκει εφτιαχναν παλια το τυρι και το εβαζαν στη σπηλια να διατηριθη ) πινουν το κρασι και τον ρωταη ο βοσκος εσυ εισε που μιλας με τα ζουμπερα ( ζωα ) κουμπαρε:: ναι του λεη!! ε πεσμου τι λεη ο σκυλος που γαυγιζε:: λεη πως το πρωη κυνηγουσε ενα λαγο και επειδη του εφυγε τον εδειρες!!ξυνη τα γενια του ο βοσκος και σκεφτετε εχη πλακα να ειναι ο ταρζαν!!και μετα αρχισε να νιαουριζη η γατα και τον ξαναρωταη τι λεη η γατα κουμπαρε ταρζαν:: λεη πως ειχε μπη ενας ποντικος στα τυρια και δεν τον επιασε και την εδειρες!!ξανατριβη το μουστακι του ο βοσκος σιγουρος πια πως ειναι ο ταρζαν!! και ξαφνικα μπαινη μια προβατινα και αρχιζη μπε μπε!! και σηκωνετε ο βοσκος και λεη!! κουμπαρε ταρζαν οτι και να λεη ειναι ψεματα απο το πρωη μου κουνουσε τον κ....λο της!!
Γενικά θέματα » Κοινωνικά και Ψυχαγωγικά Θέματα » Ανέκδοτα για να περνάει η ώρα... (Αναγνώστηκε 132776 φορές)
δημοσιεύτηκε 22/5/2008 (πρίν 15 χρόνια 4 μέρες )

πεφτη ενα αεροπλανο στη ζουγκλα με ενα πολυεθνικο πληρωμα!! τους πιανουν κατι ιθαγενης και τους πανε στου αρχηγου τους!! αυτος ρωταη τον γερμανο πρωτα ταλατον τανατον:: σκεφτετε αυτος το τανατον μοιαζη με θανατο και λεη ταλατον!! αμπτουλ φωναζη παρτον !!τον περνη στη σκηνη και τον π.....δαη και μετα τον αφηνη ελευθερο!!ρωταη τον ιταλο!! σκεφτετε και αυτος καλυτερα να με πη....ξουν παρα να με σκοτωσουν!!ταλατον λεη και παλι τα ιδια αμπτουλ παρτον φωναζη ο αρχηγος και τον π.....δαη και μετα ελευθερος!! το ιδιο κανουν ολοι και ελευθερονονται!!ερχετε η σειρα του ποντιου και τον ρωταη::ταλατον η τανατον::καλυτερα να πεθανω παρα να με γα....σουν σκεφτετε και λεη δυνατα!!ΤΑΝΑΤΟΝ!!και ο αρχηγος λεη !! αμπτουλ ταλατον μεχρι τανατον!!
Γενικά θέματα » Κοινωνικά και Ψυχαγωγικά Θέματα » Ανέκδοτα για να περνάει η ώρα... (Αναγνώστηκε 132776 φορές)
δημοσιεύτηκε 22/5/2008 (πρίν 15 χρόνια 4 μέρες )

στο σχολειο ρωταη η δασκαλα !! πως θα βαλουμε μια τρυπα σε μια αλλη τρυπα:: κυρια κυρια φωναζουν τα παιδια μαζι και ο τοτος!!η δασκαλα σκεφτετε ο τοτος καμια βλακια θα πει και λεη ας πει η αννουλα!!!κανη ενα κυκλο τα δακτιλα η ανουλα και βαζη το στομα της μεσα!!μπραβο λεη η δασκαλα και ξαναρωταη δυο τρυπες σε μια::κυρια κυρια παλι τα παιδια!!ας πει η ανουλα λεη αυτη!!με τα δακτιλα παλη κανη κυκλο γυρο απο την μυτη της!!!μπραβο παλι και ξαναρωταη 3 τρυπες σε μια :::κυρια κυρια παλι ολα !!να μας πει η αννουλα ξαναλεη!!κανη κυκλο παλι και βαζη το στομα και την μυτη μαζι!!μπραβο λεη η δασκαλα!!τα εχη παρη ο τοτος και λεη να ρωτησω και εγω κατι κυρια::ρωτα του λεη αυτη!! πως θα βαλουμε 8 τρυπες σε μια πωταη:: σκεφτονται ολη η ταξη αλλα κανης δεν ξερη!!! να πω εγω λεη ο τοτος ::τη να κανη η δασκαλα πες του λεη!! να βαλουμε μια φλογερα στον κ...,λο της αννουλας απαντα!!!
Γενικά θέματα » Χιουμοριστικά » Γυναίκες και ψάρεμα με "μουρμούρα¨....... (Αναγνώστηκε 5051 φορές)
δημοσιεύτηκε 16/5/2008 (πρίν 15 χρόνια 10 μέρες )

ναι το ξερω αλλα σημερα ειπα να μαμισω και χεσε το ψαρεμα και αυριο ειναι μερα του θεου!!!
Γενικά θέματα » Χιουμοριστικά » Γυναίκες και ψάρεμα με "μουρμούρα¨....... (Αναγνώστηκε 5051 φορές)
δημοσιεύτηκε 16/5/2008 (πρίν 15 χρόνια 10 μέρες )

ο καιρος σημερα στο λυβηκο ειναι μονο για σεξ και κουβεντουλα!!!εκτος αν καποιος εχη τασης αυτοκτονιας!!!

Επιλογές θέματος
« προηγούμενη επόμενη »
« πίσω ένα επίπεδο
© copyright 2024 FishFinder.gr All Rights Reserved. © Dengine v3
based on Dengine.gr v3 CMS system