Σύνδεση
Άρθρα
Περιοχή μελών
Υπηρεσίες
Άμεσα μηνύματα

Συνδεμένοι χρήστες

0 μέλη είναι σε σύνδεση
Περισσότερα »
 




Αρθρογραφία
Οξύρρυγχος έναστρος
Έχει επιστημονική ονομασία acipenser stellatus. Το χρώμα του είναι στο πίσω μέρος σκοτεινό γκρι, σχεδόν μαύρο, πιο ανοιχτό στα πλευρά και με λευκή κοιλιά.
Οξύρρυγχος κοινός
Έχει επιστημονική ονομασία acipenser sturio. Ο κοινός οξύρρυγχος είναι ένας χαρακτηριστικός μεταναστευτικός οξύρρυγχος που ανέρχεται στο γλυκό νερό για να ωοτοκήσει μόνο. Διαφορετικά κολυμπά στα θαλάσσια και υφάλμυρα νε
Οξύρρυγχος Μεγάλος
Έχει επιστημονική ονομασία huso huso. Το σώμα του έχει μορφή τορπίλης. Μεμβράνες βραγχίων που συνδέονται η μία με την άλλη. Μουσούδι που γυρίζει ελαφρώς προς τα επάνω, χωρίς οστεώδεις ασπίδες.
Ορκινο
Λέγεται και αγναφίσκος, γκόφος, άσπρος τόννος εξαιτία ςτου ανοιχτού χρώματος του κρέατος του σε αντίθεση με το ρόδινο χρώμα που έχει ο κοινός τόννος.
Ορκινοπαλαμίδα
Έχει επιστημονική ονομασία orcynopsis unicolor. Λέγεται και γκόφος και ορτσίνι. Είναι ψάρι πελαγικό, με μέγιστο μήκος τα 1,3 μέτρα και βάρος τα 13,1 κιλά.
Ούγενα
Ονομάζεται και χιόνα, μυτάκι ή χαρακίδα, puntazzo puntazzo. Το μήκος της μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 50-60 εκατοστά και το βάρος της να ξεπεράσει τα 2-3 κιλά.

«« πρώτη « προηγούμενη / 1 από 6 εγγ. Επόμενη » Τελευταία »»

© copyright 2024 FishFinder.gr All Rights Reserved. © Dengine v3
based on Dengine.gr v3 CMS system