Σύνδεση
Άρθρα
Περιοχή μελών
Υπηρεσίες
Άμεσα μηνύματα

Συνδεμένοι χρήστες

0 μέλη είναι σε σύνδεση
Περισσότερα »
 

Αρθρογραφία
» FishFinder » Αρθρογραφία » Προϊόντα » Αλιευτικά » Accurate

Accurate




Οι συμβατικοί μηχανισμοί ψαρέματος με μονό φρένο, εφαρμόζουν πέδηση σε μόνο μία πλευρά του τυμπάνου. Η μονόπλευρη αυτή πέδηση δημιουργεί αυξημένες φθορές και αστάθεια στην προρυθμισμένη δύναμη του φρένου(+- 20%). Σε ακραία επέκταση, φανταστείτε ένα αυτοκίνητο να φρενάρει εφαρμόζοντας πέδηση μόνο στους αριστερούς ή δεξιούς τροχούς...

Το σύστημα TwinDrag™ με δυο δισκόπλακες Τιτανίου , απαιτεί μικρότερη εφαρμόσιμη πίεση σε κάθε πλευρά του τυμπάνου, επιτρέποντας ακριβέστερη ρύθμιση των φρένων με εξαιρετικά μικρότερη φθορά και απόκλιση (μόνο +- 1lb σε οποιαδήποτε προρύμιση). Τα ρουλεμάν και ο άξονας δέχονται πιο ισορροπημένο φορτίο, ενώ η θερμική διάχυση διπλασιάζεται!. Τα Accurate προσφέρουν επίσης μια εξαιρετική και ανεμπόδιστη ελεύθερη κίνηση του τυμπάνου, σε κάθε προρύθμιση των φρένων, από 1 lb έως το μάξιμουμ lock-down (περισσότερο από 70lbs).



Το 1950 ο κύριος Michael DeMarco, αναπτύσσοντας εξειδικευμένες τεχνικές στην κατασκευή εξαρτημάτων για στροβιλοκινητήρες αεροσκαφών, ίδρυσε την Accurate Grinding and Manufacturing Corporation, σε μια εποχή που η υψηλής ακριβείας αεροναυπηγική έκανε τα πρώτα της βήματα. Είκοσι χρόνια αργότερα , η εταιρεία οδηγήθηκε στην εποχή της υψηλής τεχνολογίας  CNC (Computer Numerical Control). Κατασκευάζοντας εξαρτήματα (Aerospace Grade Components) τόσο για πολιτικά όσο και για μαχητικά αεροσκάφη, είναι προφανές πως οι απόλυτες προδιαγραφές απαιτούν την αιχμή της τεχνολογίας και τα πλέον άριστα υλικά. Με την ίδια υψηλή τεχνολογία και χωρίς να υπολογίζεται οποιοδήποτε κόστος, ιδρύθηκε   το 1990, σαν ένα τμήμα της μητρικής εταιρίας, η Accurate Fishing Products®.

 Accurate Fishing Products® δεν ξεκίνησε κατασκευάζοντας μηχανισμούς. Η πρώτη γραμμή παραγωγής αφορούσε γάντζους ψαρέματος σχεδιασμένους και κατασκευασμένους με τα ίδια υψηλής ποιότητας υλικά .Το αποτέλεσμα ήταν οι AccuGaffs, μια σειρά από γάντζους που απευθύνονταν στους πλέον απαιτητικούς ψαράδες που ήθελαν ανώτατη ποιότητα, περιορισμένο βάρος και εξαιρετική δύναμη. Η επόμενη σειρά παραγωγής ήταν εξαρτήματα αναβάθμισης (δισκόπλακες και πλαίσια) των μηχανισμών Penn® (AccuFrames, AccuPlates, AccuKits). Η όλο και αυξανόμενη αποδοχή αυτών των «κιτ» μετατροπής και αναβάθμισης, μεγάλωσε γρήγορα την υπόληψη της εταιρείας όσον αφορά την κατασκευή προϊόντων με ιδιαίτερη  προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα. Η αφοσίωση στο ψάρεμα, οδήγησαν τους ανθρώπους της Accurate σε πολλούς εξωτικούς προορισμούς , στην αναζήτηση για τα μεγαλύτερα και δυνατότερα ψάρια. Συναντήθηκαν με κορυφαίους παγκοσμίους ψαράδες που αναζητούσαν έναν μηχανισμό με αυξημένη δύναμη στα φρένα και υψηλότερη ποιότητα από ό,τι ήταν έως τότε διαθέσιμο στην αγορά.Το 1996 η έμπειρη και εξειδικευμένη μηχανολογική ομάδα της Accurate άρχισε να σχεδιάζει τον πλέον εξελιγμένο σύστημα στην παγκόσμια αγορά..Την τεχνολογία TwinDrag™.

H τεχνολογία αυτή ενσωματώθηκε σε μηχανισμούς επίσης κατασκευασμένους με υλικά ανώτατης ποιότητας, που μπορούσαν πλέον να ανταπεξέλθουν και στις πιο ακραίες συνθήκες χρήσης. Οι μηχανισμοί αυτοί είναι οι Platinum TwinDrag™ και Boss Magnum TwinDrag™.



Μεταξά 15 & Δούσμανη  Εμπορικό Κέντρο Vero Peso
2ος Όροφος  Γλυφάδα 16675  
Τηλέφωνο/fax :210 8948818 - 210 8957823
 [email protected] www.biggame.gr  


Επιμέλεια άρθρου: Κωλέττης , Στέφανος Γ.portal FishFinder.gr , Ημερομηνία: 26/9/2005

© copyright 2024 FishFinder.gr All Rights Reserved. © Dengine v3
based on Dengine.gr v3 CMS system