Σύνδεση
Άρθρα
Περιοχή μελών
Υπηρεσίες
Άμεσα μηνύματα

Συνδεμένοι χρήστες

0 μέλη είναι σε σύνδεση
Περισσότερα »
 

Αρθρογραφία
» FishFinder » Αρθρογραφία » Προϊόντα » Κατάδυση » Ψαροτούφεκα » Devoto Sub - Dentice

Devoto Sub - Dentice

 

 


   

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 Νέα σειρά των λαστιχοβόλων όπλων Devoto sub  με όνομα Dentice  , και διατίθεται σε τέσσερα μήκη.
Ξεκινάει από το κλασικό 90άρι , 100άρι, 110άρι, 120άρι που είναι και το μεγαλύτερο της εταιρίας.
Τα όπλα είναι ξύλινα, χειροποίητα, από θαλασσόξυλο DOUGLAS. Πέντε φύλλα ξ'υλου κολλημένα κάθετα μεταξύ τους αποτελούν ένα άκαμπτο στην κυριολεξία (σε όλα τα προαναφερθέντα μήκη) όπλο που το χαρακτηρίζουν η ευθυβολία και η ευελιξία.
Παρατηρώντας την κάννη αντιλαμβανόμαστε αμέσως ότι έχουμε ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό που ξεφεύγει από τα δεδομένα, χαρίζοντας ταυτόχρονα τρομερή ευελιξία, κάτι που θα εισπράξουμε στο πρώτο κιόλας λεπτό που θα βάλουμε το όπλο μέσα στο νερό και θα ξεκινήσουμε να το μετακινούμε υποβρυχίως.
Ακόμα και στο ένα είκοσι, παρά το μεγάλο μήκος του, το πεπλατυσμένο σχήμα της κάννης, τα αυλάκια στο πλάι που φωλιάζουν τα λάστιχα και τον οδηγό βέργας με υδροδυναμικές γωνίες εκατέρωθεν, η κίνηση του όπλου δεν επιβαρύνει τον καρπό και γίνεται γλυκά χωρίς
αντίσταση και χωρίς καθόλου κραδασμούς.
Η κεφαλή είναι ανοιχτού τύπου, ωστόσο έχει τοποθετηθεί μία μεταλλική «γέφυρα» για να σταθεροποιεί καλύτερα τη βέργα, χωρίς να χρειάζεται να περνάει από πάνω της πετονιά για να τη συγκρατεί. Ταυτόχρονα, στο κάτω μέρος υπάρχει ειδική «τσέπη» για να τοποθετήσουμε μολυβάκια εάν θελήσουμε να βαρύνουμε λίγο το όπλο
μπροστά, ρυθμίζοντας την πλευστότητα του ακριβώς εκεί που επιθυμούμε.
Ο μηχανισμός σκανδάλης είναι inox με ιδιαίτερη ευαισθησία, στερεωμένος  στη λαβή  με δύο πείρους καλυμμένους από ανοξείδωτες σφήνες. Η λαβή είναι ιδιαίτερα ανατομική και στο εσωτερικό της φιλοξενεί αντίβαρο που σφραγίζεται από λαστιχένια φλάντζα και inox καπάκι. Στο πίσω μέρος της διακρίνουμε και τη βάση στήριξης με λαστιχένια επένδυση. Τώρα το DENTICE προσφέρεται με το μουλινέ της εταιρίας που είναι οριζόντιος για μεγαλύτερη ευκολία στην κίνηση. Το μουλινέ έχει inox βάση με δυο οδηγούς για το κορδόνι και εύχρηστο φρένο.

ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΟΥΛΙΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΡΓΑ/ΛΑΣΤΙΧΑ.

Παν. Γ. Κουκουνάρης
Λ. Ποσειδώνος 19 Μοσχάτο
Τηλ. Fax: 2109427508
Τηλ. - ΦΑΧ: 210 9427508
E-mail: [email protected]


Επιμέλεια άρθρου: Κωλέττης , Στέφανος Γ.portal FishFinder.gr , Ημερομηνία: 12/11/2005

© copyright 2024 FishFinder.gr All Rights Reserved. © Dengine v3
based on Dengine.gr v3 CMS system