Σύνδεση
Άρθρα
Περιοχή μελών
Υπηρεσίες
Άμεσα μηνύματα

Συνδεμένοι χρήστες

0 μέλη είναι σε σύνδεση
Περισσότερα »
 

Αρθρογραφία
» FishFinder » Αρθρογραφία » Ενημερώσεις » «Ψαρεύοντας με συρτή από τη βάρκα η Big Game Fishing αλά Ελληνικά».

«Ψαρεύοντας με συρτή από τη βάρκα η Big Game Fishing αλά Ελληνικά».

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αλφειός το βιβλίο του μέλους μας, Ηλία Κυριακάκη, «Ψαρεύοντας με συρτή από τη βάρκα η Big Game Fishing αλά Ελληνικά».
 
Το βιβλίο βασίζεται τόσο στη μακροχρόνια εμπειρία του συγγραφέα όσο και στη διεθνή βιβλιογραφία και αποτελεί ένα λεπτομερή και ολοκληρωμένο οδηγό για το ερασιτεχνικό ψάρεμα από τη βάρκα. Αναφέρεται στις υπάρχουσες επιλογές για την απόκτηση του κατάλληλου σκάφους, τον εξοπλισμό του με τα απαραίτητα ηλεκτρονικά και αλιευτικά μέσα και αναπτύσσει λεπτομερώς τις εξειδικευμένες τεχνικές και τακτικές που εφαρμόζονται στο ψάρεμα με συρτή. Περιλαμβάνει ξεχωριστά κεφάλαια για τις Ελληνικές θάλασσες, τον καιρό, τα είδη των ψαριών της συρτής, τα φυσικά και τεχνητά δολώματα και τη χρήση τους. Περιλαμβάνει επίσης ειδικές αναφορές στον εξοπλισμό για το ψάρεμα από τη βάρκα και στις διάφορες παραλλαγές του, όπως είναι η ελαφρά συρτή επιφανείας, η συρτή βυθού, η συρτή ανοιχτής θαλάσσης το Jigging, το Drifting αλλά και το ψάρεμα τη νύχτα. Αναφέρεται τέλος στην απαιτούμενη φροντίδα του σκάφους, της μηχανής, του αλιευτικού και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού και δίνει συμβουλές για τη συντήρηση, τη διατήρηση αλλά και το μαγείρεμα των αλιευμάτων. Στις 210 σελίδες του ο ερασιτέχνης ψαράς και ο λάτρης της θάλασσας και των θαλασσινών σπορ, θα βρει όχι μόνο τις πληροφορίες που χρειάζεται για να ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ψάρεμα από τη βάρκα, αλλά και ένα μέσο για να ξεφύγει για λίγο από την ζοφερή πραγματικότητα που μας περιβάλλει.
 
Το βιβλίο διατίθεται ήδη με τιμή 13€ από τις εκδόσεις Αλφειός, Χαριλάου Τρικούπη 22, 106 79, Αθήνα τηλέφωνο 210 3623092 email [email protected] και μπορεί να παραγγελθεί μέσω email με αντικαταβολή 17,5€. Για την παραγγελία του με αντικαταβολή χρειάζονται το Ονοματεπώνυμο η πλήρης διεύθυνση με Ταχ. Κώδικα και το τηλέφωνο του ενδιαφερόμενου.
Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο υπάρχουν στο http://booksyrths.blogspot.com


Για κάθε πώληση στην οποία ο ενδιαφερόμενος θα αναφέρει οτι είναι μέλος του FF θα γίνεται απο τον εκδοτικό οίκο χορηγία 3€ στο site.




 


Επιμέλεια άρθρου: Κωλέττης , Στέφανος Γ.portal FishFinder.gr , Ημερομηνία: 6/3/2009

© copyright 2024 FishFinder.gr All Rights Reserved. © Dengine v3
based on Dengine.gr v3 CMS system